A DXN Spirulina

DXN Spirulina

1. Miért jobb a DXN Spirulinája, mint a vad Spirulina?

A DXN Spirulina ugyanazokat az aktív összetevőket tartalmazza, mint a vadon növő Spirulina, csak a hatékonysága jóval nagyobb és biztonságosabb. A DXN a legjobb Spirulina törzseket választotta ki, és azokat organikus gazdálkodással, tiszta medencékben termeszti.

Ezért érdemes a DXN Spirulinát választanod:

 • Kiváló minőségű Spirulina törzsek felhasználása
 • Organikus termesztés tiszta medencékben
 • Teljes körű minőségirányítási rendszer a termesztés megkezdésétől kezdve a késztermékig
 • GMP tanúsítvánnyal rendelkező gyárban készül, melynek saját, csúcsfelszerelésű laboratóriuma van
 • Fejlett technológia használata a tápanyagok megőrzéséért
 • Kémiai adalékanyagoktól és tartósítószerektől mentes
 • 100%-ban növényi termék
 • “HALAL” tanúsítvánnyal rendelkezik (“HALAL” tanúsítvány: a muszlim közösségek tagjai számára jelzi, hogy a termék előállítása megfelel a vallási előírásoknak)
 • A szervezet számára könnyen emészthető és felszívódó
 • Minden korosztálynak megfelelő, akár hosszú távú fogyasztásra is
 • Különösen könnyen fogyasztható

2. Hogyan biztosítják a DXN Spirulina minőségét?

A gyárban szigorú szabályok betartása mellett készül a tabletta vagy por, melyet közvetlenül palackokba és tasakokba töltenek, majd azt lezárják. Farmjuk technikai személyzete minden nap ellenőrzi a minőséget egészen a késztermékig. Ezzel a módszerrel garantálni tudják a termék minőségét, tisztaságát és hatékonyságát.

Milyen formában érhető el a piacon?
A DXN a Spirulinát mind tabletta, mind por formában forgalmazza. Megjegyzés: a hazai piacon csak tabletta kapható 120 db-os és 500 db-os kiszerelésben,  valamint finom és egészséges Spirulinás gabonapehelyként. Arra kérdésre, hogy kinek ajánlott a fogyasztása, egyszerű a válasz: minden korosztály számára nagyszerű, a gyerekeknek is. A DXN Spirulina biztonságosan fogyasztható bárkinek, állapotos nőknek is. Ennek ellenére az állapotos nők mindenképp konzultáljanak kezelőorvosukkal a termék fogyasztásának megkezdése előtt.

Ahogyan azt már a fentebbi pontban is leírtam, a Malajziai Iszlám Fejlesztési Hivatal (JAKIM) elismerte a DXN Spirulinát. Ezáltal “HALAL” tanúsítvánnyal is rendelkezik.

A DXN Spirulinát vegetariánusok is fogyaszthatják?
Igen, mivel organikus körülmények közt, állati eredetű tápanyag nélkül termesztik. Ez az, amiért a vegetáriánusok számára is ideális, egészséges kiegészítő táplálék lehet.

3. A DXN Spirulina okozhat függőséget?

Nem. A benne található tápláló összetevők a szervezet számára olyanok, mint más élelmiszer. Semmi különbséget nem jelent, ahhoz képest, mintha zöldséget vagy gyümölcsöt fogyasztanánk.
A DXN Spirulinától senki nem válhat függővé.

Van-e a tabletta vagy por fogyasztásának napi limitje?
Nincs. Az ajánlott napi 6 db tabletta vagy 1 tasak por egy átlagos egészséges ember számára lett megállapítva, hogy fenn tudja tartani az egészségét. A DXN Spirulina biztonsággal fogyasztható más DXN termékekkel együtt is. A Spirulina alga adagolásáról ebben a blogbejegyzésben is írtam.

Ha egy ideig fogyasztom a DXN Spirulinát, lehet-e valamilyen negatív következménye annak, ha ezt abbahagyom?
Nem. A DXN Spirulina hatóanyagai a szervezet számára szükséges tápanyagokat tartalmaznak. Ha abbahagyja a termék fogyasztását, az nem jár majd semmilyen negatív következménnyel, csak egyszerűen megtagadja a szervezetétől a benne található tápanyagokat.

Van bármilyen mellékhatása?
Nincs. A DXN Spirulina teljesen természetes. Tartósítószerektől, mesterséges színezéktől, ízesítőszerektől, rovarölőszer-maradványoktól és szintetikus összetevőktől mentes. Egy kiváló táplálék kiegészítő, amely hatóanyag ütközések és mellékhatások nélkül, hosszú távú használatra is alkalmas minden korosztály számára, minden évszakban.

A DXN Spirulina hatása csökkenni fog, ha huzamosabb időn keresztül fogyasztom?
Nem. Ellentétben a gyógyszerekben és egyéb termékekben használt szintetikus összetevőktől, melyek hatása huzamosabb használat után csökkenhet, a DXN Spirulina természetes összetevőket tartalmaz, melyekre a szervezetnek szüksége van.

Melyik napszak a legmegfelelőbb a fogyasztására?
A DXN Spirulina bármely napszakban, étkezés előtt és után is fogyasztható.

Ha Te is szeretnéd élvezni a Spirulina jótékony hatásait, szedheted tabletta formában vagy fogyaszthatod akár reggelire is, finom és egészséges Spirulinás gabonapehelyként!

Forrás: Spirulina
Összeállította: Fődi Attila, Dr. Babulka Péter, Dr. Szabó László Gy.

1 Comment

1 Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..